tag:blogger.com,1999:blog-4386322718644332833.post5618016924258469044..comments2023-06-01T11:15:09.775+02:00Comments on Toves kök - nästan bara vegetariskt: Veganska linsbiffar från trädgårdstiderToves kökhttp://www.blogger.com/profile/06908522391672247441noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4386322718644332833.post-18447854950544278132018-06-03T08:09:00.061+02:002018-06-03T08:09:00.061+02:00Hej,
personligen tycker jag att de flesta lins- el...Hej,<br />personligen tycker jag att de flesta lins- eller bönbiffar har en tendens att bli lite torra av att ugnsstekas, men just dessa biffar har jag aldrig testat att ugnssteka så jag vet inte hur de skulle bli. Du kan ju prova :). Om jag skulle ugnssteka biffarna skulle jag lägga dem på ett oljat bakplåtspapper på en plåt och pensla ovansidan av biffarna med lite olja. Sedan skulle jag grädda dem i den övre delen av ugnen i 225 C i ca 8 - 10 minuter per sidan. Hör gärna av dig om hur du gjorde och hur resultatet blev :). Lycka till!<br />Toves kökhttps://www.blogger.com/profile/06908522391672247441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4386322718644332833.post-32433449764957333612018-06-02T16:01:29.818+02:002018-06-02T16:01:29.818+02:00Får de att steka i ugn när man gör en stor sats?Får de att steka i ugn när man gör en stor sats?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4386322718644332833.post-91729286448817423102017-07-31T18:35:32.102+02:002017-07-31T18:35:32.102+02:00Åh, vad roligt att ni också gillade biffarna och a...Åh, vad roligt att ni också gillade biffarna och att ni tyckte om gratängen :). Vilket gott betyg att även den kräsnaste gillar det som serveras ;). Ha det så gott och hälsa till Elsa. KramToves kökhttps://www.blogger.com/profile/06908522391672247441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4386322718644332833.post-55235314905931877512017-07-31T17:31:18.944+02:002017-07-31T17:31:18.944+02:00Jätte goda biffar, till och med kräsna Elsa tog 3 ...Jätte goda biffar, till och med kräsna Elsa tog 3 st, och din goda potatisgratäng med rökt ost i hadde vi till, det receptet kommer att användas igen. KramAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04546498850261667771noreply@blogger.com