måndag 13 juni 2022

Bloggpaus

 

På grund av min försämrade hälsa har jag inte längre lika mycket ork som jag hade när jag startade bloggen 2016 (varken till att laga mat, baka eller blogga). Jag har därför bestämt mig för att pausa bloggen. Exakt hur långt uppehåll det blir har jag inte kommit underfund med än. Jag återkommer om/när orken och lusten att blogga finns igen. Ett stort tack till alla som hittills har besökt min sida 💕. Jag önskar er en riktigt härlig sommar! Ha det så gott! 😊

6 kommentarer:

  1. Tråkigt att höra :( Ha en fin sommar du med och ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Krya på dig! Dina recept på egen vegokorv och köttbullar har räddat oss❤️ Vi har en multiallergisk dotter och att ha dessa i frysen är guld värt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket :). Vad härligt att höra att ni har hittat recept som fungerar för er dotter :). Ha en riktigt fin sommar!

      Radera
  3. Tråkigt att höra... Men tack och lov finns din blogg kvar, den är redan nu en oändlig källa till utmärkta vegetariska recept som jag använder ofta, till exempel på burgare och olika biffar. Receptet på gnocchi är också det bästa jag någonsin har hittat. Hälsningar från Polen och glad sommar! / David

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att höra att du gillar flera av recepten på bloggen :). Det finns ju några stycken att välja på vid det här laget och det kanske kommer fler när jag känner mig piggare igen. Ha en fortsatt trevlig sommar.
      Mvh Tove

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.