Idag verkar det vara lite snurrigt i mitt huvud 😵. Jag lyckades nämligen glömma bort att det är fredag och därmed dags för ett nytt inlägg här på bloggen (så kan det gå när man har sovit dåligt några nätter). Nu har jag i alla fall knåpat ihop en vegetarisk matsedel för den kommande veckan.
Ett recept som jag särskilt vill rekommendera er att testa är brytbrödet med spenat och kronärtskockdipp. Det är supergott! De andra maträtterna är i och för sig inte så tokiga de heller, men brytbrödet känns lite extra lyxigt och är en rolig bjudrätt.
Du kommer till recepten genom att klicka på den kursiva texten. Ha en riktigt trevlig helg! ⛄
Måndag: Gratinerade gröna bönor serveras med stekta bönbullar, råkost samt kokt potatis, eller ett gott bröd, för den som är extra hungrig
Tisdag: En enkel nudelwok med vitkål och ägg serveras med sweet chilisås och färska grönsaker
Onsdag: Valfri favoriträtt eller restfest = laga något gott och spännande av eventuella rester ur kyl och frys
Torsdag: Ugnspannkaka med soltorkade tomater och fetaost serveras med råkost och kokt broccoli
Fredag: Cornflakespanerade quornfiléer med cajunkryddad klyftpotatis och kall sås serveras med råkost samt majskorn
Helg: Morotssoppa med äpple och palsternacka serveras med brytbröd med spenat- och kronärtskockdipp
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.