Som vanligt serverar vi någon form av vitkålssallad samt rivna morötter och squashröra till maten. Recept på smarriga vitkålssallader hittar du under etiketten kål och receptet på den oumbärliga squashröran hittar du här.
Måndag: Min variant av polsk pasta med vitkål.
Tisdag: Falsk sötpotatis i kokosmjölk serveras med fufu, stekt paneer med het och söt sås samt en klick kryddig äppelchutney
Onsdag: Någon av familjens favoriträtter eller restfest = laga något gott och spännande av eventuella rester ur kyl och frys.
Torsdag: Vegetarisk gulaschsoppa serveras med en klick crème fraiche eller yoghurt samt ett supergott ungerskt bondbröd
Fredag: Stekt bönkorv serveras med hembakade korvbröd och valfria tillbehör (i mitt fall blir det Västervikssenap, ketchup och bostongurka).
Helg: Vegetarisk shepherd`s pie med linser, serveras gärna med färgrik vitkålssallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.