söndag 13 maj 2018

Veckomatsedel v.20 (2018)


Det har verkligen varit jätteskönt med en långledig helg 😊. Här har det varit kanonväder med högsommarvärme omväxlande med åska och regnskurar. Det känns lite konstigt med tanke på att det nästintill var minusgrader på nätterna för bara några veckor sedan. 

Den mesta av helgen har vi tillbringat utomhus. Maken håller fortfarande på med att bygga om garaget, för att kunna få in husbilen, och jag har pysslat lite i trädgården. Idag ska jag fortsätta vara ute, om vädret tillåter, men inte jobba så mycket i trädgården utan istället ta en bra bok och provsitta våra nya hammockdynor. Innan jag tar plats i den gungande trädgårdssoffan ska jag leverera en ny veckomatsedel. Ha en riktigt bra dag! 😊

Måndag: Panerad falsk fisk med dillsmak, serveras med kokt potatis, kall dillsås och rivna morötter. 


Tisdag: Snabblagad vegetarisk bönchili serveras med ris, lite majskorn, en klick crème fraiche och en fräsch sallad. 


Onsdag: Någon av familjens favoriträtter eller restfest = laga något gott och spännande av eventuella rester ur kyl och frys.

Torsdag: Morotssoppa med tomat och örter serveras med ett brytbröd smaksatt med soltorkade tomaterFredag: Bakad potatis med buffalo chickpea sallad serveras med valfria färska grönsaker. 


Helg: Gratinerade pastastubbar med spenatfyllning serveras med någon form av (råkost)sallad.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar