Ibland känns det som att tiden går fort. Tänk att det redan är första april. Det börjar bli dags att tillbringa mer tid nere vid odlingslotten. Direktsådden får dock vänta ett tag till, för den senaste veckan har har det varit ganska kallt på nätterna. Det enda som jag ska så denna helg är zucchini och gröna bönor, som ska förodlas inomhus i vår lilla växthushylla. Det ska bli roligt att komma igång med odlandet. 😀
Idag ska jag städa och tvätta. När det är avklarat ska jag nog ta en promenad och njuta av solskenet. Allra först ska jag leverera en ny vegetarisk matsedel för den kommande veckan. Du kommer till recepten genom att klicka på den kursiva texten. Ha en fortsatt bra dag och en riktigt trevlig helg! 🌷
Måndag: Hemmagjorda äggnudlar serveras med en krämig ostsås och råkost
Tisdag: Annas auberginegratäng med pesto och mozzarella serveras med någon form av matgryn samt en blandad sallad
Onsdag: Valfri favoriträtt eller restfest = laga något gott och spännande av eventuella rester ur kyl och frys
Torsdag: Currysoppa med ris och morötter serveras med grahamsbullar med russin och linfrö
Fredag: Hönökakspizza med vegetarisk salami serveras med pizzasallad
Helg: Grönsaksbiffar med zucchini, morot, broccoli och ost serveras med ugnsstekt potatis och en kall sås med persillade
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.