Här kommer några förslag på vegetariska maträtter som passar på en påskbuffé. Du kommer till recepten genom att klicka på den kursiva texten. Ha en riktigt bra dag! 🐣
Först ut är naturligtvis olika varianter av aubergine"sill". Klassisk aubergine"sill", aubergine"sill" med vitlök samt aubergine"sill" i krämig senapssås (se recept här, här och här)
Något annat som inte bör saknas på påskbordet är morots"lax". Vår favorit är den saltbakade varianten (se här) men den kokta varianten, som är mer snabblagad, är god den också (se här).
En god äggrätt hör också påsken till. Broccolilåda med kryddost eller spenatlåda med fetaost är två av våra favoriter (se recept här och här).
Någon form av potatisrätt kan också passa bra på buffén. Mina förslag på detta är frestelse med purjolök, dill och tångkaviar, frestelse med spenat, fetost och soltorkade tomater eller en sagolikt god potatistårta (se recept här, här och här).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.