I morgon är det återigen dags för födelsedagskalas här i huset. Det är många i familjen som fyller år nu under hösten, men detta är det sista kalaset för i år. Det känns skönt att ha dem avklarade så att jag istället kan satsa min tid och energi på att börja förbereda för den stundande julen. I år blir det dock ett sparsmakat julfirande. Vi ska nämligen börja renovera vår nya bostad i början av december och kommer därför inte att ha varken tid eller ork över till någon större tillställning, men vi får väl se hur det blir med den saken när vi närmar oss.
Just nu är det dock kalasförberedelser som gäller, men innan jag fortsätter med dem ska jag leverera en ny vegetarisk matsedel för den kommande veckan. Du kommer till recepten genom att klicka på den kursiva texten. Ha en fortsatt fin fredag och en riktigt trevlig helg! 🍂
Måndag: Pastagratäng med grönkål serveras med rivna morötter
Tisdag: Vitkålsgryta med kokosmjölk och grön curry serveras med jasminris och färska grönsaker
Onsdag: Valfri favoriträtt eller restfest = laga något gott och spännande av eventuella rester ur kyl och frys
Torsdag: Mixad grönsakssoppa med tomatpesto och basilika serveras med ostfrallor
Fredag: Tortillatårta med böndipp och oliver serveras med färska grönsaker, majskorn samt en klick crème fraiche.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.