Nu, under förmiddagen, ska vi göra färdigt de sista småsakerna och sedan kanske det blir en liten tur till Gränna, om orken och tiden medger det vill säga. Det finns matrester kvar ifrån gårdagen i kylen (några bitar smörgåstårta samt lite morotslax och färskpotatis) så om vi åker har vi god matsäck att ta med oss. Härligt! 👍😁.
Innan jag påbörjar något annat ska jag ge er förslag på mumsiga vegetariska maträtter, som ni kan testa under den kommande veckan. Ha en riktigt bra sommardag! 😊
Måndag: Aubergine som kräftströmming, serveras med kokt potatis och råkost.
Tisdag: Krämig indisk linsgryta serveras med basmatiris, färska grönsaker och en klick av min godaste äppelchutney.
Onsdag: Någon av familjens favoriträtter eller restfest = laga något gott och spännande av eventuella rester ur kyl och frys.
Torsdag: Pasta med en enkel och billig broccolisås, toppas med lite riven, lagrad, ost och serveras med rivna morötter.
Fredag: Enchiladas med chipotlebönor serveras med sallad, tomat, gurka, majskorn, tacosås samt en klick crème fraiche.
Helg: Makalöst goda pestomarinerade quornfiléer serveras med en blandad grönsallad samt en enkel potatissallad smaksatt med dippmix.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.