Måndag: Rotfruktspytt serveras med råkost samt oliver, fetaost, rödbetssallad, marinerad paprika och marinerade bönor
Tisdag: Fajitakryddad böngryta toppas med riven ost och serveras med kokt ris samt eventuellt en klick crème fraiche eller yoghurt
Onsdag: Valfri favoriträtt eller restfest = laga något gott och spännande av eventuella rester ur kyl och frys
Nyårsafton: Ädelsostfyllda bönbiffar med glöggsås och hasselbackspotatis serveras med grönsaker och en klick vinbärsgelé. Till dessert passar det bra med en smarrig after eighttårta samt lite vaniljglass eller vispad grädde
Nyårsdagen: Vit pizza med champinjoner, rökt ost, tryffelolja och citron serveras med pizzasallad
Helg: Pastagratäng med broccoli och färskost serveras med rivna morötter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.